Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mandelkakor

 
  • Serverar: 15-20 portioner
Skriv ut

Söta små mandelkakor utan vetemjöl, där sötman kommer ifrån agavesirap.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skålla mandlarna. Blanda alla torra ingredienser i en skål och tillsätt agavesirap, smält kokosolja och ägget. Rör till en jämn deg och smaksätt med valfri smak.
  3. Forma 15-20 kulor, lägg dem på en plåt med bakplåtspapper och tryck en mandel i varje.
  4. Grädda 7-9 minuter i mitten av ugnen. Låt kakorna svalna på ett galler.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.