Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mandelkakor

 
  • Serverar: 20-25 portioner
Skriv ut

Kan man baka snabbare? Knappast! Goda är de också.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Riv mandelmassan. Blanda den med apelsinskal och ägg till en jämn och slät smet.
  3. Grovhacka chokladen och blanda ner den. Klicka ut små kakor på bakplåtspappersklädda plåtar.
  4. Grädda 10-12 minuter i ugnens mitt. Lossa kakorna när de svalnat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.