Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marias grönröda ostkaka

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Den här rätten slängde jag ihop igår, eftersom min man fått gikt och måste hålla igen på köttkonsumtionen. man tager vad man haver och de här ingredienserna hittade jag i mitt kylskåp.

Ingredienser

Instruktioner

skala och skär sellerin i tändstickstunna strimlor ca 2-4 cm långa. skölj och skiva purjolöken. krossa vitlökarna och riv ingefäran. skölj broccolin och skala roten. skiva roten och gör små knippen av huvudet. hetta upp en såtös eller stekpanna och häll i oljan. fräs selleri, lök, ingefära, vitlök och broccolins stam i ca 10 min, på medelvärme. tillsätt broccolihuvudet och groddarna. fräs ytterligare 5 min. under tiden hacka de soltorkade tomaterna och riv osten. salta och cayenna. vänd ner ost och tomater. stäng av värmen och lägg ett lock på. vänta tills osten smält. ät med sallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.