- Serverar: 4 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
Detta går bara inte att misslyckas med! Rätten passar lika bra till fest som till vardags. Går även att göra med skinka istället för kalkon.
Instruktioner
- Beräkna ca 4-5 skivor kalkon per person. Något tjockare än smörgåspålägg.
- Blanda riven ost, champinjoner och paprikasallad i en skål. Lägg lite av blandningen på varje kalkon/skinkskiva och rulla ihop. Lägg rullarna i en ugnsfast form. Ska ej smörjas.
- Vispa grädden lite, bara så att den blir lite tjockare och inte är så rinnig. Häll chilisås i grädden och rör under tiden tills såsen är ljusrosa. Öka mängden chilisås för starkare sås.
- Häll såsen över rullarna. In i ugnen på 200 grader medan riset kokar, ca 20 minuter.
- Alla mått är ungefärliga. Jag höftar alltid när jag gör detta. Vill man ha mer ost, champinjoner eller paprikasallad så kan man ha det.
- Servera med riset, sallad och ett gott bröd.
Publicerat den
15 november 2008
Liknande recept
Skriv kommentar