Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerad fläskfilé med vitlöks- och basilikasmör

 
Skriv ut

Bästa resultatet får du om du marinerar köttet i kylskåpet över natten. Kom ihåg att ta ut det i god tid innan grillningen!

Ingredienser

Instruktioner

Putsa köttet. Häll olja, soja och tabasco i dubbla plastpåsar. Hacka timjan grovt och lägg ner i påsen tillsammans med köttet. Marinera i kylen 2-3 timmar eller över natten. Blanda smöret. Rulla ihop och lägg i kylen. Grilla köttet.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.