Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerad fruktsallad

 
  • Serverar: 1-4 portioner
Skriv ut

För alla fruktälskare.

Ingredienser

Instruktioner

Koka ihop ett lag av vatten, socker, honung, pressad citron och hackad citronmeliss. Låt kallna. Kärna ur honungsmelonen och ta ut kulor ur melonköttet. Dela och kärna ur vindruvorna. Skala och skiva kiwi och päron. Dela i tärningar och låt all frukt marinera i lagen i 20 min. Servera gärna i glas som doppats i citronsaft och färgat socker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.