Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerade kronärtskockshjärtan

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Gott både till kött och sallad. Perfekt på buffébordet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt kronärtskockshjärtana rinna av väl i en sil. Lägg över i en skål. Skala och skiva vitlöken tunt. Vispa olja och vinäger. Tillsätt eventuellt lite salt.
  2. Vänd ner vitlök och örter. Häll dressingen över hjärtana. Rör ner skal och saft av lime. Blanda väl och låt stå och marinera i cirka 1 dygn.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.