Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerat kycklingbröst med kiwisallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Magert och fettsnålt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg kycklingbröstfiléer i teriyaki och låt stå och dra i kylskåp i minst 6 timmar. Stek sedan filéerna på båda sidorna i en teflonpanna i den marinad som sitter kvar på kycklingen. Stek dem först på hög värme på båda sidorna, häll nu på resten av marinaden och låt kycklingfiléerna puttra färdigt på medelvärme, ca 7 minuter på varje sida.
  2. Skölj sallad och skala och skär kiwifrukterna i klyftor.
  3. Gör dressing av olja, vinäger, finhackad schalottenlök, salt och nymalen svartpeppar. Skär kycklingfiléerna i halvtjocka skivor och lägg upp dem med sallad och kiwi. Häll slutligen på dressingen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.