Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mascarponegratinerade björnbär med Grand Marnier

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkelt och gott.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader, gärna varmluft om du har. Lägg björnbären i en skål, häll över likören och riv över limeskalet och pressa över saften. Blanda osten med äggulor och vaniljsocker. Lägg bären i låga portionsformar. Klicka över ostkrämen och strö en tsk muscovadosocker på toppen. Gratinera i ugnen c:a 5 minuter. Det ska bubbla lite i osten och sockret skall börja smälta. Servera direkt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.