Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Maskrostoppar med kokos

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Kokostoppar blir spännande med maskrosor i.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smält smöret i en kastrull och rör ner citronskalet. Tillsätt ägg, socker, kokos och maskrosblommor. Rör försiktigt till en smet. Låt den vila i rumstemperatur i 30 minuter.
  3. Klicka ut smeten, eller använd en äggkopp, och forma toppar på en bakplåt med bakplåtspapper.
  4. Grädda topparna mitt i ugnen i 10-15 minuter eller tills de är gyllenbruna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.