Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matjes á la Hildur

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

En mycket uppskattad rätt på mitt midsommarbord sedan 80-talet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär sillen i små bitar. Finhacka äggen. Klipp dillen.
  2. Blanda grädde, vinäger, socker och dill.
  3. Lägg sillen och de hackade äggen på ett fat eller i en skål . Häll över såsen och garnera. Låt rätten stå i kylskåpet och "dra" ett par timmar.
  4. Serveras med färskpotatis och hårt bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.