Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matjessill med päronhack

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Passar perfekt till midsommar, eller kanske som en lättare lunch på sommaren. Detta är originalreceptet, men jag föredrar att dela sillen i mindre bitar och blanda ihop alla ingredienserna. Och toppa med nötterna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt sillen rinna av och lägg på ett fat. Skala och finhacka löken. Skala, kärna ur och finhacka päronen. Blanda lök- och päronhack samt dill och fördela på sillen.
  2. Rör ihop gräddfil, senap och salt och häll över sillen. Grovhacka nötterna och strö över.
  3. Servera med kokt potatis och nyrostat knäckebröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.