Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matjessilltårta

 
  • Serverar: 5 portioner
Skriv ut

Gör denna kvällen innan eller på morgonen - förmidagen så den får stå till sej några timmar i kylen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa kavring och skirat smör, lägg i botten i en liten form med löstagbara kanter.
  2. Tärna matjessillen och blanda med hackad lök, Kesella och Créme Fraiche. Smaka av med salt och peppar. Smält gelatinbladen i lite vatten (1 blad =1 msk vatten) och rör ner allra sist.
  3. Häll blandningen över botten och strö över gräslök. Låt tårtan stå kallt ett par timmar. Servera med lite löjrom.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.