Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matjessilltårta - laktosfri

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Jättegod.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa brödet i en matberedare till en slät konsistens och blanda med det smälta smöret. Tryck ut smeten i en ugnsform med löstagbar botten. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i ca 10 minuter.
  2. Finhacka matjessillen, äpplet, löken och gräslöken. Spara lite gräslök till garneringen. Blanda samman detta med crème fraichen och cream cheesen.
  3. Ta upp gelatinbladen och värm dem i en kastrull, vänd ner gelatinet i matjessillblandningen. Häll över blandningen i formen. Ställ kallt, gärna över natten. Garnera med stenbitsrom, hackad gräslök.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.