Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matmuffins med päron och gorgonzola

 
  • Serverar: 16 portioner
Skriv ut

Snabba och enkla att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°. Blanda mjöl, salt och bakpulver i en bunke. Finfördela smöret i mjölblandningen, det går bra i matberedare eller finhacka med en bordskniv.
  2. Häll i ägg och mjölk och kör eller rör snabbt ihop degen. Ta upp den på mjölat bord, forma till en rulle och dela i bitar.
  3. Skär gorgonzola och päron i bitar. Platta ut degbitarna och vik in en bit gorgonzola och en bit päron i varje degbit. Tryck ihop skarven och lägg den neråt.
  4. Placera alla degknyten i muffinsformar och grädda dem mitt i ugnen ca 15 minuter tills de har fått fin färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.