Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Medelhavsfisk med tomat, kalamataoliver och sardeller

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En riktigt smakrik och god vardagsfavorit som lätt blir festlig om man tillsätter lite färska blåmusslor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 180 grader.
  2. Salta och peppra fisken och lägg den i en ugnsform tillsammans med halverade körsbärstomater, oliver, finhackad vitlök, ärter, sardeller och kapris. Häll över olivoljan och klicka över smöret.
  3. Sätt in i ugnen ca 15-20 minuter eller tills fisken känns genomkokt. Servera tillsammans med kokt ris eller kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.