Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Medelhavsjärpar med tomat- och dragonsalsa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Ät med pasta, potatis eller bulgur om du är extra hungrig eller tränar mycket. Det funkar väldigt bra att blanda ner bulgur eller pasta i salsan om man vill. Passar oxå utmärkt att äta kalla på en utflykt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda färs, ost, ägg, vitlök, vatten, salt och peppar i en bunke. Forma till 8 små biffar och stek i oljan ett par minuter per sida.
  2. Skär tomaterna smått. Skala och hacka löken. plocka dragonbladen. Blanda med vinäger, salt och peppar.
  3. Servera järparna med salsan och en klick creme fraiche.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.