Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Melon med blåbärsyoghurt, kanderade valnötter och honung

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lyxig frukost, mellanmål eller dessert. Mjuk och len yoghurt och knapriga nötter till söt melon.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rosta nötterna i en torr, het stekpanna tills de fått fin färg. Strö över sockret och låt det smälta och få fin färg. Häll upp nötterna på bakplåtspapper och låt kallna.
  2. Kärna ur och skär melonen i klyftor. Blanda yoghurt, florsocker och vaniljsocker. Mosa i 3 dl blåbär. Fördela yoghurten i skålar och garnera med 2 msk blåbär. Servera med melonklyftor och valnötter. Ringla över honung.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.