Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mias marinerade fläskfilé

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Jättegod!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa fläskfiléerna. Bryn i omgångar i matfett i en stekpanna. Krydda med salt och peppar.
  2. Lägg filéerna i en långpanna. Stick in en köttermometer i den tjockaste delen av köttet. Stek i ugnen i 225 grader tills termometern visar 70 grader. Låt köttet kallna och skiva det tunt, lite på snedden och lägg på serveringsfat.
  3. Blanda vinäger, olja och kryddor. Strimla tomaterna och grovhacka basilika eller timjan och blanda i dressingen. Skeda dressingen över köttet, täck med plastfolie och låt stå kallt över natten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.