Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mikrokyckling på spenatbädd

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Tillagas i mikron. Kan också tillagas i vanlig ugn, 225 grader ca 20 - 25 minuter. Servera med ris och sallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina bladspenaten, krama ur den mesta vätskan. Pensla kycklingfiléerna med soja och krydda med paprikapulver och salt. Lägg spenaten i en mikrosäker form. Stöt rosépepparn grovt i en mortel och blanda ner i grädden. Häll grädden runt filéerna i formen.
  2. Tillaga på full effekt i 6 minuter, ta ut formen och pensla filéerna ytterligare en gång med soja. Strö över den rivna osten. Sätt tillbaka formen i mikron, tillaga ytterligare 8 minuter på full effekt.
  3. Kontrollera med en provsticka att filén är genomstekt. Är köttsaften röd, tillaga några minuter till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.