Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Min egen fisksoppa

 
  • Serverar: 2-3 portioner
Skriv ut

Ett hopkok som blev på vad jag hade hemma, men gott blev det.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka lök, vitlök och ingefära. Skölj och skär champinjonerna i kvartar. Skölj och skär tomaterna i mumsbitar. Strimla purjolöken Skala och skiva morötterna.
  2. Ta fram broccoli ur frysen ca 2 nävar, beroende på hur stora de är.
  3. Fräs lök, vitlök och ingefära i lite olja, tillsätt lite vatten efter de fått lite färg.
  4. Koka upp vatten, buljong och kokosmjölken.
  5. Tillsätt den frästa löken i buljonkoket + broccoli och morötter. Låt koka en stund, beror på hur frusen broccolin är.
  6. Smaka av med lite pressad citron, chiliflingor, och svartpeppar.
  7. Till sist tillsätt fisk, champinjoner, purjolöken och tomater. Låt koka till fisken är klar.
  8. Servera gärna med kokt jasminris och ett grovt bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.