Ett hopkok som blev på vad jag hade hemma, men gott blev det.
Instruktioner
- Hacka lök, vitlök och ingefära. Skölj och skär champinjonerna i kvartar. Skölj och skär tomaterna i mumsbitar. Strimla purjolöken Skala och skiva morötterna.
- Ta fram broccoli ur frysen ca 2 nävar, beroende på hur stora de är.
- Fräs lök, vitlök och ingefära i lite olja, tillsätt lite vatten efter de fått lite färg.
- Koka upp vatten, buljong och kokosmjölken.
- Tillsätt den frästa löken i buljonkoket + broccoli och morötter. Låt koka en stund, beror på hur frusen broccolin är.
- Smaka av med lite pressad citron, chiliflingor, och svartpeppar.
- Till sist tillsätt fisk, champinjoner, purjolöken och tomater. Låt koka till fisken är klar.
- Servera gärna med kokt jasminris och ett grovt bröd.
Publicerat den
25 juni 2008
Liknande recept
Skriv kommentar