Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Minestrone soppa rosso

 
Skriv ut

En vegetariskt alternativ till den traditionella minestronesoppan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka löken och fräs den i oljan. Skär purjolök, squash och paprika stora som sockerbitar. Rör ner dem i lökfräset när löken blivit gyllenbrun. Låt sjuda i 5 minuter.
  2. Pressa i vitlök och häll i de krossade tomaterna. Smula ner buljongen och häll på vatten. Rör i basilika och timjan. Salta och peppra, låt sjuda.
  3. Tina under tiden de gröna bönorna enligt paketets anvisningar och skär varje böna i 3 bitar, lägg ner i grytan. Häll i pastan, låt den koka tills den är al dente. Strö eventuellt över någon ört krydda.
  4. Servera med ett gott surdegsbröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.