Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjölkchokladbrownie med kokos

 
Skriv ut

Seg söt brownie.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader, smörj och häll kokos i en brownieform eller i en som är 25 cm diameter.
  2. Smält smör och choklad, tillsätt övriga ingredienser och blanda väl. Häll ner i formen, grädda kakan i mitten av ugnen i 12-15 minuter, kakan ska vara mycket kladdig.
  3. Ställ kakan i kylen när den svalnat något, låt den stå minst 4 timmar före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.