Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjuk hasselnötskaka

 
Skriv ut

Jättegod kaka från "VÅR KOKBOK" av Prisma / COOP Provkök.

Ingredienser

Instruktioner

Ställ ugnen på 175 grader C. Smörj och bröa formen väl. Mal nötterna. Att finfördela i matberedare eller i mixer ger inget bra resultat. Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt nötter och bakpulver. Rör ihop till en smet. Häll den i formen. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 35 minuter. Låt kakan svalna något i formen innan den stjälps upp.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.