Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjuk kardemummakaka

 
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Jättegod kaka med smak av kardemumma. Lättbakad och lättäten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser i en skål. Ös över i en smord och bröad form, c:a 1,5 liter. Garnera ovansidan med pärlsocker. Gräddas i 175 grader, c:a 40 minuter tills kakan är torr.
  2. Ät och njut!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.