Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjuk kardemummakaka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Den här har en god smak av kardemumma, så god, så god

Ingredienser

Instruktioner

Blanda de torra ingredienserna, finfördela fettet med fingertopparna. Tillsätt ägg och gräddfil. Rör till en slät smet. Smörj och bröa en springform. Häll i smeten i formen och strö över pärlsocker. Grädda i nedredelen av ugnen i 175 grader, ca 45 minuter. Låt svalna innan den stjälps upp.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Myo1 8 oktober 2008

    kul med en nyttigare kaka =)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.