Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Modernt tunnbröd

(1 kommentar)  
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

Goda tunnbröd att äta nygräddade

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop allt utom rågsikten. Tillsätt sedan rågsikten. Strö ut vetemjöl på bakbordet. Forma degen till en rulle, dela rullen i 25 delar. Kavla ut till tunna kakor.
  2. Grädda i stekpannan utan smör, på medelvarm platta. Vänd när när det börjar bli bubblor. Stapla bröden på ett galler under bakduk.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • maithab 17 juli 2009

    Kallas även Stompa om någon vill leta efter fler liknande recept...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.