Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mör biff med apelsinsmak

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En underbar kombination av smak, färg och konsistens - prova denna ankla, läckra wokgryta!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda maizenamjöl, socker och citronskal i en stor skål och vänd det strimlade köttet i mjölblandningen.
  2. Hetta upp oljan i en fettsnål wok- eller stekpanna på medelvärme. Tillsätt de strimlade apelsinskalen. Fräs under omrörning ca 1 minut. Ta upp skalen och lägg dem åt sidan.
  3. Bryn köttstrimlorna i woken under omrörning, ca 3 minuter. Strö över det frästa apelsinskalet och tillsätt peppar. Låt fräsa samman under en minut.
  4. Häll över vinäger och apelsinsaften. Låt vätskan koka in under omrörning, ca 2 minuter. Tillsätt haricot verts och ärterna och låt dem koka med, ca 2 minuter. Servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.