En underbar kombination av smak, färg och konsistens - prova denna ankla, läckra wokgryta!
Instruktioner
- Blanda maizenamjöl, socker och citronskal i en stor skål och vänd det strimlade köttet i mjölblandningen.
- Hetta upp oljan i en fettsnål wok- eller stekpanna på medelvärme. Tillsätt de strimlade apelsinskalen. Fräs under omrörning ca 1 minut. Ta upp skalen och lägg dem åt sidan.
- Bryn köttstrimlorna i woken under omrörning, ca 3 minuter. Strö över det frästa apelsinskalet och tillsätt peppar. Låt fräsa samman under en minut.
- Häll över vinäger och apelsinsaften. Låt vätskan koka in under omrörning, ca 2 minuter. Tillsätt haricot verts och ärterna och låt dem koka med, ca 2 minuter. Servera genast.
Publicerat den
3 februari 2008
Liknande recept
Skriv kommentar