Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mörk chokladkaka med pistagenötter

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Ett bra Gi-val

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.Klä en avlång form 1½ liter med bakplåtspapper.
  2. Bryt chokladen i bitar och smält den i varmt vattenbad. Rör om.
  3. Arbeta ihop smält choklad, fruktsocker vaniljsocker, salt och ägg. Rör tills smeten blir krämig och slät. Vänd sist i de hackade nötterna.
  4. Häll smeten i formen och grädda den i 10-15 minuter. Låt kakan svalna i formen och kyl den sedan minst 1 timme gärna över natten. Skär sedan upp kakan och servera med grädde och färska hallon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.