Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mormors kaka

 
  • Serverar: 10-12 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En kaka som jag älskat sedan barnsben och som min mormor alltid gjorde till mig.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ägg och socker pösigt. Blanda kryddor, mjöl och bikarbonat. Tillsätt fil och mjölblandningen i äggvispet. Rör sist ner smält smör och lingon. Smörj en sockerkaksform, och tag lite ströbröd i. Grädda i ca 45 min i 175 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.