- Serverar: 50 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
Underbara kakor, med smak av kaffe, som smälter i munnen!
Instruktioner
- Ugn 200 grader.
- Mal mandel och blanda med florsockret. Vispa äggvitorna till hårt skum och blanda i dem.
- Klicka ut knappt tsk-stora klickar på bakplåtspapper. Platta ut kakorna något.
- Grädda 7-9 minuter. Ta av kakorna direkt från plåten.
- Koka margarin, mjöl och kaffe till kaffekrämen så att det tjocknar som en redning. Blanda äggulan med grädden och rör ner.
- Rör margarin och vaniljsocker till smörkrämen smidigt och när kaffekrämen svalnat lite blandas den i. Ställ krämen kallt så att den tjocknar och blir "bredbar".
- Bred krämen på hälften av kakornas undersida. Resten av kakorna blir lock.
- Krämen räcker till en halv sats kakor till.
Publicerat den
12 augusti 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Dessa kakor var väldigt goda om man gillar kaffe.