Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morot á la Forsell

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Österåsens Hälsohems special

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör penntjocka strimlor av morötterna och fräs dem tills de blir mjuka. Hacka löken och fräs i 1 minut tillsammans med de mjuknade morötterna.
  2. Gör en redning av maizenan och lite kall mjölk. Gör en sås av vatten, buljongpulver och resten av mjölken, koka upp. Häll i redningen under omrörning.
  3. Tillsätt morot, lök, senap, tomatpuré, chilisås och dill.
  4. Låt blandningen koka 10 minuter och smaka av med en rökig krydda.
  5. Servera gärna med ris eller potatis

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.