- Serverar: 4 portioner
- Tid: 1 timme 15 minuter
Skriv ut
Hittade min mors recept på denna rätt som gjordes ibland när jag var barn. Det var en billig och nyttig rätt.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225 grader. Koka upp ris och vatten. Låt vattnet koka in, späd sedan med mjölken och låt riset koka ca 30 min.
- Förväll under tiden levern i lättsaltat vatten några min. Ta upp levern och låt den kallna lite. Skär sedan levern i småtärningar.
- Hacka och fräs lökarna. Blanda tärnad lever, hackad fräst lök, ( fläskfärs ), salt, svartpeppar och ägg i det kokta riset.
- Lägg blandningen i en smord ugnssäker form. Sikta över lite ströbröd och grädda i 40 min.
- Servera med sallad av strimlad vitkål, lingon och skirat smör.
Publicerat den
29 augusti 2010
Liknande recept
Skriv kommentar