- Serverar: 3 portioner
- Tid: 15 minuter
Skriv ut
En liten god friterad smörgås som går att fortsätta exprimentera med.
Instruktioner
- Sås:
Dela tomaterna i 2 delar, finhacka löken och krossa vitlöken. Fräs allt i olivolja. Använd stavmixern för att finfördela allt i slutet.
- Smörgås:
Ta 6 skivor bröd, gör 6 runda skivor av dem
(använd ett glas eller annat runt föremål).
Dela mozzarellabollen i 3 lika delar. Doppa ena brödet på ena sidan i mjölk. Lägg på en bit mozzarella och ett basilikablad. Doppa andra brödet i mjölken på ena sidan.
- Tryck ihop brödbitarna så de blir 1. Se till att de sluter tätt runt om. Doppa hela mackan i ett uppvispat ägg. Fritera i fritös el panna med någon matolja tills de får fin färg. Servera med lite tomatsås.
- Smaklig måltid.
Publicerat den
16 januari 2009
Liknande recept
Skriv kommentar