Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Müsliscones med jordgubbskeso och basilika

 
Skriv ut

8 scones 2,5 p per scone. Jordgubbskeso är 1 p per portion.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Scones: Blanda alla torra ingredienser. Finfördela fettet i blandningen och tillsätt sist filmjölken. Blanda väl.
  2. Klicka ner smeten i muffinsformar. Grädda muffinsen i nedre delen av ugnen i 250 grader ca 8 min.
  3. Jordgubbskeso 2 portioner: Hacka jordgubbar, blanda dem med keso naturell. Toppa med lite färsk basilika.
  4. Njut sconesen nybakade tillsammans med jordgubbskeson!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.