Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Murens fläskiga hemlighet

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fläskfilé i sötsur sås...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i tärningar 1,5 x 1,5 cm, och marinera det i Mushroom soy och lite salt.
  2. Pudra med mjölet. Skär paprikorna och purjolöken i lika stora bitar, skär löken i klyftor.
  3. Hetta upp oljan i en wok, fräs köttet under omrörning tills det är nästan genomstekt, 2min.
  4. Ta upp köttet, häll av överflödig olja. Hetta upp woken igen.
  5. Häll i 1 msk olja, fräs grönsakerna i 1 min, tillsätt köttet och woka en halv minut till.
  6. Blanda ner sweet sour sauce under omrörning och låt rätten få ett snabbt uppkok. Servera med jasminris.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Sandriiis 18 januari 2010

    Jag gjorde det idag till middag , o det vart jätte gott . Köttet vart jätte mört o gott av soya marinaden .

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.