Fläskfilé i sötsur sås...
Instruktioner
- Skär köttet i tärningar 1,5 x 1,5 cm, och marinera det i Mushroom soy och lite salt.
- Pudra med mjölet. Skär paprikorna och purjolöken i lika stora bitar, skär löken i klyftor.
- Hetta upp oljan i en wok, fräs köttet under omrörning tills det är nästan genomstekt, 2min.
- Ta upp köttet, häll av överflödig olja. Hetta upp woken igen.
- Häll i 1 msk olja, fräs grönsakerna i 1 min, tillsätt köttet och woka en halv minut till.
- Blanda ner sweet sour sauce under omrörning och låt rätten få ett snabbt uppkok. Servera med jasminris.
Publicerat den
14 januari 2010
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Jag gjorde det idag till middag , o det vart jätte gott . Köttet vart jätte mört o gott av soya marinaden .