Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mustig kycklinggryta med chutney

 
Skriv ut

En favoriträtt som vi brukar servera till nyår. Går att förbereda och sedan bara att värma på när gästerna kommer.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek fileérna med kryddor. Häll över allt utom grädde och red av med vatten och maizenamjöl. Låt puttra ca 10 minuter, tillsätt sedan grädden. Smaka av med ytterligare kryddning om det behövs, smaken ska vara mustigt stark.
  2. Servera med klyftpotatis och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.