Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mustig rödbetssallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Jag brukar göra den här salladen som tillbehör när jag serverar potatis och smakrik korv dvs. lite rökt falukorv eller ex. chorizo. Funkar också bra som tillbehör vid sommarens grillkvällar.

Ingredienser

Instruktioner

Tärna den kokta potatisen. skala och riv kålroten grovt på rivjärnet. Skär rödbetorna och äpplena i små tärningar. Smaksätt gräddfilen med pepparrot, senap och salt. Blanda ner de skurna grönsakerna och kålrot samt potatisen. Blanda väl. Strö över den finhackade persiljan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.