Kryddigt fredagsplock där var och en fyller tortillabröden efter tycke och smak.
Instruktioner
- Börja med att röra ihop tapenaden med yoghurt och ställ kallt.
- Skär tomaterna i skivor. Skala, halvera och strimla rödlöken.
- Lägg tomat, lök och sallad i skålar eller på ett fat.
Skala och finriv vitlöken. Smula fetaosten.
- Blanda färsen med vitlök, fetaost, mynta, 2 krm salt och 1 krm peppar. Forma till 8 biffar.
Stek biffarna i 1 msk smör i en stekpanna eller grilla dem ca 4 minuter per sida.
- Pensla ev tortillabröden med lite olivolja på varje sida.
Stek tortillabröden i en het stekpanna eller grilla någon minut på varje sida.
- Fyll tortillabröden med sallad, tomat, rödlök, biff och tapenadeyoghurt.
Publicerat den
31 maj 2011
Liknande recept
Skriv kommentar