Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Natashas soppgryta med kyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Variera genom att dryga ut grytan med potatis.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn kycklingen runt om på medelvärme i en stor stekpanna med släpplätt-belägning, tills den får fin färg. Skala och grovhacka löken. Skala och slanta morötterna. Tillsätt lök, morötter och persilja. Ringla över oljan.
  2. Bryn alltsammans under omrörning 2-3 min. Smula över buljongtärningarna. Tillsätt tomatpurén, lagerblad och svartpeppar. Häll över vatten så det täcker 2-3 cm.
  3. Koka upp under omrörning och koka sedan grytan utan lock på hög värme ca 25 min, tills kycklingen blir mör och såsen får simmig konsistens. Droppa över tabascon.
  4. Servera med ris eller couscous

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.