Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nyttig röd sallad till julbordet

 
  • Serverar: 10-14 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Denna sallad kom till eftersom jag inte tycker om sillsallad. Den är både friskare och nyttigare. Jättegod speciellt till köttbullarna och fungerar till och med till barnen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tänk på att om du väljer ett litet magrare alternativ kan man ta i lite mindre, eftersom de ofta är lite lösare i konsistensen.
  2. Blanda allt och låt stå kallt. Garnera med persilja istället för den klassiska spritsade grädden.
  3. Håller alla juldagarna om du är noga med datumet på gräddfilen.
  4. Är också mycket god på köttbullsmackan vid midnatt.
  5. .
  6. .

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.