Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nyttigt formbröd

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Gott frukostbröd som bakas med bikarbonat och därför inte behöver jäsa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda grahamsmjöl, vetemjöl, rågkross, linfrö, salt, bikarbonat och nötter i en bunke. Rör i sirap och filmjölk och blanda om till en väldigt lös deg.
  2. Häll upp i två smorda formar, 1½ liter. Ställ formarna på gallret på ugnens botten och grädda i 175 grader i 1½ timme. Låt brödet vila i formen 10 minuter innan de stjälps upp.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.