Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Örtig vegansallad med grönsakssås

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Mycket smaker!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Skala och finhacka morötterna. Skär tomaterna i klyftor. Hyvla kålen i tunna strimlor med osthyvel. Lägg grönsakerna i en ugnssäker form och pressa över citronsaft. Strö över strimlade limeblad. tillaga mitt i ugnen ca 20 min. Mixa blandningen med mixerstav eller matberedare.
  2. Blanda de tinade "bitarna i stället för kyckling" väl med de mixade grönsakerna. Krydda med salt och sambal oelek. Ställ in i ugnen ca 10 min.
  3. Hacka koriander och dill och strö över. Servera i endivblad eller på en bädd avtunt hyvlad rättika. Garnera gärna med tunna skivor rädisor, citronskivor och dillkvistar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.