- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Jättegott, nyttigt och festligt.
Instruktioner
- Plocka örterna, mixa med brödet och vitlöksklyftorna i en matberedare i ett par minuter. Häll det i en skål.
- Salta och peppra.
Dela kycklingfiléerna på längden så att de blir hälften så tjocka. Salta och peppra.
- Vispa upp äggvitan och pensla filéerna på båda sidor.
- Vänd i bröd- och örtblandningen.
Bryn i en stekpanna i lite smör och olja, ca 5-7 minuter på varje sida.
- Tyska potatissallad.
Dela potatisen och lägg i en skål, häll i kapris.
Hacka ättiksgurkan, finhacka purjolöken och hacka örterna. Blanda med potatisen.
- Vinägrett:
Blanda ingredienserna i en skål. Smaksätt med salt och vitpeppar.
Häll vinägretten över potatisen och rör ihop försiktigt.
- Servera gärna en god grönsallad till.
Smaklig spis
Publicerat den
24 september 2008
Liknande recept
Skriv kommentar