Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Örtpanerad kyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jättegott, nyttigt och festligt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Plocka örterna, mixa med brödet och vitlöksklyftorna i en matberedare i ett par minuter. Häll det i en skål.
  2. Salta och peppra. Dela kycklingfiléerna på längden så att de blir hälften så tjocka. Salta och peppra.
  3. Vispa upp äggvitan och pensla filéerna på båda sidor.
  4. Vänd i bröd- och örtblandningen. Bryn i en stekpanna i lite smör och olja, ca 5-7 minuter på varje sida.
  5. Tyska potatissallad. Dela potatisen och lägg i en skål, häll i kapris. Hacka ättiksgurkan, finhacka purjolöken och hacka örterna. Blanda med potatisen.
  6. Vinägrett: Blanda ingredienserna i en skål. Smaksätt med salt och vitpeppar. Häll vinägretten över potatisen och rör ihop försiktigt.
  7. Servera gärna en god grönsallad till. Smaklig spis

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.