Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Olivbröd

 
  • Serverar: 10-12 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Mycket gott bröd som kan brytas eller skäras upp.

Ingredienser

Instruktioner

Deg: Blanda ljummen mjölk, jäst och lite socker i matberedare. Tillsätt mjöl, salt och kör till en smidig deg. Vänd i pressad potatis dom sista varven. Låt degen jäsa i 30 minuter och kavla sedan degen till en stor platta. Lägg på smörjad bakplåt. Mixa olivolja, oliver och vitlök till en smet och bred på degen. Strö över riven ost och baka i 225 grader ca 10 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.