Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Orientalisk fisk och grönsaksgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gluten och mjölkfri

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samtliga ingredienser till marinaden i en skål. Skär laxen i strimlor och lägg dem i marinaden. Låt stå i kylskåpet 2-3 timmar.
  2. Ansa och skölj purjolök och selleristjälkar. Kärna ur paprikan. Skär grönsakerna i fina strimlor. Skala och skiva vitlöksklyftorna. Fräs grönsakerna hastigt i litet olja.
  3. Tillsätt marinaden, vatten, buljongtärning och soja. Lägg i laxstrimlorna och låt sjuda på svag värme ca 3 minuter. Rör ut maizenamjölet i lite kallt vatten och rör försiktigt ner redningen i grytan.
  4. Koka upp men låt inte grytan koka. Strö över cashewnötterna

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.