Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ost- och fruktspett med stjälkselleri

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Här serverar du fräscha, kalla spett med ost i kuber och frukt i bitar. Tillsammans med stjälkselleri fylld med ädelost blir de ett effektfullt välkomnande av gästerna, till ett glas porlande vin.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär hårdosten i kuber och skär frukten, utan physalisfrukterna, i stora bitar. Varva hårdosten på små träspett med fruktbitarna och hela physalisfrukter. Låt spetten ligga kallt tills de ska serveras.
  2. Skölj stjälksellerin noga och skär den i långa bitar. Rör samman ädelost och smältost till en slät massa, gärna i matberedare.
  3. Fyll stjälksellerin med ostmassan, spritsa den gärna så ser det extra gott ut. Förvara selleristjälkarna kallt fram till serveringen och ställ fram dem tillsammans med ost- och fruktspetten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.