Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostbollar med oliver

(1 kommentar)  
  • Serverar: 44 portioner
Skriv ut

Ansjovisfyllda oliver är goda men naturligtvis kan du ta andra oliver utan kärnor. Om du vill kan du till och med frysa de färdiga ostbollarna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Blanda pizzamixen med 1 3/4 dl vatten och riven ost.
  3. Dela degen i 2 delar och tryck ut den till smala längder. Skär i små bitar, lika många som antalet oliver. Platta till lite och lägg in en oliv.
  4. Täck med degen och rulla ihop till en boll. Lägg dem på plåt med bakplåtspapper. Pensla med uppvispat ägg och strö lite på sesamfrön.
  5. Grädda mitt i ugnen ca 10 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • immortal_girl 15 september 2008

    Jättegoda! Fast vi tog vanliga oliver istället.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.