- Serverar: 25 portioner
- Tid: 1 timme 20 minuter
Skriv ut
Passar fantastiskt bra till soppa, sallad eller utflykter. Om du har äggallergiker så pensla med mjölk istället för ägg.
Smakrikt och gott!
Instruktioner
- Smält margarinet och tillsätt filmjölken. Låt allt bli fingervarmt.
Smula jästen i en bunke och häll blandningen över och rör om så att det löser sig.
Tillsätt osten, grahamsmjölet och det mesta av vetemjölet.
Arbeta ihop degen. Låt jäsa i 30 min under duk.
Ta upp degen och gör 25 st runda bullar av den. Lägg på bakplåtspappersklädd plåt och låt jäsa ytterligare 20 min.
- Pensla med ägg eller mjölk och strö över lite riven ost.
- Gräddas i 225 grader ugn i 10-12 min.
Publicerat den
9 april 2011
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Låter riktigt gott och ska nog testa det, men...hur länge sa de gräddas och i vilken temperatur?