Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostfilé special

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegott!!!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krydda filén och stek i bitar. Stek baconet knaprigt och dela i små bitar. Hacka och bryn champinjonerna. Lägg filén i en ugnsfast form och lägg över baconet och svampen. Riv osten och strö över köttet. Häll över grädden och sätt in formen i ugnen på 225 grader tills allt fått fin färg.
  2. Servera med pressad potatis och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Heisjo 27 april 2008

    Supergott!! Ljuvlig smak som passar alla. Jag blandade gratängost med riven prästost. Sedan ökade jag gräddmängden till 4 dl så det blev lite mer sås och det tyckte jag behövdes, speciellt om man ska ha pressad potatis till!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.